Leveret inden 48 timer. Lynhurtigt og sikkert 

Fast lav fragtpris & fri fragt ved køb over 6.000 kr.

Vi er nr. 1 på TrustPilot  ...Tryghed er vigtigt! 

Naturligvis E-mærket! 

Oplysninger om persondata til vore kunder.

Netningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Byggebilligt, CVR-nr. 56381813 (herefter kaldet "Selskabet")

Som følge af din aftale med Selskabet acceptere du dennes privatlivspolitik

Oversigt:

1 Generelt.
2 Personoplysninger?
2.1 Hvad er personoplysninger?
2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
2.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger
2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger
2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?
3 Kontakt

1. Generelt
Gennem din aftale med Selskabet indsamles der personoplysninger om dig. De gældende retningslinjer er udarbejdet ud fra EU's Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet "gældende lovgivning")

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har afgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

2. Personoplysninger
2.1 Hvad er personoplysninger?
Selskabet beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du indgår aftale med Selskabet. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobilnummer, e-mail mv. Oplysninger vedrørende aktie- og/eller anpartselskabers navn, adresse mv. vedrører ikke en fysisk person og er derfor ikke omfattet af persondataforordningen.
De personoplysninger, som vi indsamler bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os.
De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysiks register. 

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med Selskabet består.
Når du køber en service hos Selskabet, har vi brug for dine personoplysninger som dokumnetation, indtil servicen er betalt og leveret, en evt. fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betaling er udløbet.
Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsames på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres. Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret hos Selskabet i en periode på 5 år fra udgangn af det regnskabsår, materialet vedrører. Hvis aftalen med dig f.eks. er ophørt i november 2017 og regnsskabsåret følger kalenderåret, er vi efter gældende regler forpligtet til atopbevare oplysninger indtil tidligst udgangen af 2022. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempeltvis til opfyldelse af den aftale, du har indgået med Selskabet og fremsendelse af faktura.
Yderligere kan dine oplysninger blive brugt i vores markedsføring i form af udsendelse af nyhedsbreve, eller anden kommunikation/tjenester, hvis du har anmodet herom. Du kan altid fravælge at modtage denne type e-mails. Oplysningerne bruges derudover til kundeanalyser, segmentering og til markedsføring af produkter og tjenester. Vi tilpasser indholdet af nyhedsbreve, øvrig kommunikation og andre medier som f.eks. hjemmesider. Desuden anvendes cookies på vores hjemmeside. En cookie er en passiv datafil, som gemmes på din computer, telefon eller lignende med det formål at et givent website kan genkende din computer, næste gang du kommer forbi. Cookies kan ikke indeholde virus eller lignende skadelige programmer. De er blot med til at analyse, hvordan hjemmesiden anvendes af den besøgende.
Vi bruger cookies på vores hjemmeside til identifikation, analyse og reklamemæssige formål. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du opbevaringen og placeringen af cookies på din enhed.
Du kan læse mere om cookies her
Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. Imidlertid kan dine almindelige kontaktoplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, såfremt vi har brug for deres hjælp til opfyldelsen af aftalen.
Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at Selskabet (eller tredjemand) kan forfølge en legitim interesse, medmindre hensynet til dig går forud herfor. (Det kan f.eks. være i forbindelse med reparation af køkken i en boligforening eller lignende situationer). I begrænsede tilfælde kan vi videregive dine informationer til tredjepart, hvis vi fusionerer med eller opkøbes af en anden virksomhed, sælger en hjemmeside, app eller forretningsenhed, eller hvis alle eller en væsentlig del af vores aktiver opkøbes af en anden virksomhed. I disse situationer vil dine oplysninger sandsynligvis være et af de aktiver, som overdrages.
Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger
Du har som kunde hos Selskabet ret til at få Selskabets bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne.
Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til Selskabet (dataportabilitet). Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

2.5 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af selskabet uden unødig forsinkelse.

2.6 Retten til sletning af dine personoplysninger
Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af Selskabet uden unødig forsinkelse, hvis Selskabet ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfrem Selskabet i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

2.7 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i Selskabets IT-system. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

2.8 Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Vi forbeholder os ret til at opdate og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evaluere og om nødvenigt revideret en gang årligt.

3. Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysning, som er registreret om dig hos Selskabet, skal du rette skriftlig henvendelse på email: info@byggebilligt.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.
Hvis du ønsker at klage over Selskabets behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet:
Datatilsynet
Norgergade 28,5
1300  København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Med venlig hilsen
Byggebilligt

Senest revieret: 20/4-2018
Næste revision: 23/5-2019

Byggebilligt

Hvem er vi?

Garanti

Handelsbetingelser

Returnering

Cookie Politik

Finansiering

Persondataforordning

Kontakt os

Telefonnr.: 8720 4835

Mail: info@byggebilligt.dk

Nyheder

Få gratis nyheder direkte i din indbakke.